Bekijk banen in deze categorie

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 5 van 5
Titel Afdeling Plaats Datum Sort descending
Herstel
Reliability Engineer
Reliability Engineer 27 sep. 2023 0.00 km
Engineering NL 27 sep. 2023
Shift Leader
Shift Leader 20 sep. 2023 0.00 km
Operations NL 20 sep. 2023
Marketing Communication Specialist
Marketing Communication Specialist 20 sep. 2023 0.00 km
Sales en Marketing NL 20 sep. 2023
Team Leader Techniek
Team Leader Techniek 13 sep. 2023 0.00 km
Operations NL 13 sep. 2023
Technician EIA
Technician EIA 2 sep. 2023 0.00 km
Operations NL 2 sep. 2023

COMPLIANCE EN DUURZAAMHEID

Betrouwbaarheid en transparantie zijn diepgeworteld in onze organisatie. Niet voor niets hebben we een eigen afdeling Compliance. Hier toetsen diverse gedreven medewerkers of onze werkwijze – van operationeel tot strategisch niveau – voldoet aan wet- en regelgeving. Pas als we honderd procent overtuigd zijn van het op orde hebben van onze license to operate, communiceren we dit naar buiten.

Ook duurzaamheid is een belangrijk thema bij Trespa en Nemho. Neem bijvoorbeeld het verminderen van CO2-uitstoot. Hoe passen we dat toe in de praktijk? En op welke manier verkleinen we nog meer onze ecologische voetafdruk? Niet zelden kruisen duurzaamheid en compliance elkaar. Daarom bundelen we onze expertise in deze twee vakgebieden. Niet alleen Trespa en Nemho maken hier gebruik van, ook internationale zusterbedrijven van de Broadview Holding winnen advies bij ons in. Onze teams van compliance- en duurzaamheidspecialisten zijn dan ook zeer internationaal. Ambieer je een internationale carrière? Dan zijn er volop ontwikkelkansen.

Bouw mee aan de toekomst
Compliancye en duurzaamheid zijn twee belangrijke pijlers binnen Trespa en Nemho. Daar zijn alle medewerkers – met onze CEO voorop – van overtuigd. Wil jij impact hebben op de toekomst van de bouwindustrie? Dan zit je bij Trespa goed. Hier krijg je de kans om je te ontwikkelen als specialist in compliance of duurzaamheid. Bekijk nu onze vacatures.