Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 3 van 3
Titel Afdeling Plaats Datum Sort descending
Herstel
Shift Leader
Shift Leader 20 sep. 2023 0.00 km
Operations NL 20 sep. 2023
Team Leader Techniek
Team Leader Techniek 13 sep. 2023 0.00 km
Operations NL 13 sep. 2023
Technician EIA
Technician EIA 2 sep. 2023 0.00 km
Operations NL 2 sep. 2023

OPERATIONS

De productiemedewerkers die onze  panelen produceren, vormen de sterke kern van Trespa. Planners, operators uit verschillende ploegen en shiftleaders zorgen dat onze productie dag in dag uit professioneel verloopt. Én ze zorgen dat we voldoen aan hoge kwaliteitseisen. Dat doen ook onze technisch monteurs die onze machines onderhouden en de medewerkers van de afdeling Warehouse en Shipping die zorgen dat onze producten zorgvuldig worden ingepakt en worden verzonden naar locaties over de hele wereld.

In onze fabriek in Weert (NL) werken we lean, stellen we veiligheid voorop en houden we van aanpakken. De lijntjes met de lijnmanagers houden we lekker kort. Meedenken wordt gewaardeerd en als je door wilt groeien zijn er veel kansen.

De komende tijd staan we voor interessante uitdagingen, zoals het verder automatiseren en robotiseren van onze processen. Maar de interactie tussen mens en machine, die blijft!
We passen steeds innovatieve technologieën toe. We bouwen aan moderne productielijnen voor nieuwe producten en we blijven continu verbeteren waarbij we de de laatste inzichten en technieken in onze oplossingen toepassen,

Kom onze productieafdeling versterken
Zin om in een dynamische omgeving productiewerk uit te voeren? Of liever aan de slag als onderhoudsmonteur, planner of engineer? Check dan onze Operations-vacatures.