Bekijk banen in deze categorie

Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 5 van 5
Titel Afdeling Plaats Datum Sort descending
Herstel
Reliability Engineer
Reliability Engineer 27 sep. 2023 0.00 km
Engineering NL 27 sep. 2023
Shift Leader
Shift Leader 20 sep. 2023 0.00 km
Operations NL 20 sep. 2023
Marketing Communication Specialist
Marketing Communication Specialist 20 sep. 2023 0.00 km
Sales en Marketing NL 20 sep. 2023
Team Leader Techniek
Team Leader Techniek 13 sep. 2023 0.00 km
Operations NL 13 sep. 2023
Technician EIA
Technician EIA 2 sep. 2023 0.00 km
Operations NL 2 sep. 2023

RESEARCH EN DEVELOPMENT

Het hypermoderne, multifunctionele én duurzame R&D-centrum in Weert is onze trots. Bij Nehmo – het Next Material House – ontwikkelen we nieuwe ideeën en producten om onze toppositie op de internationale markt in de toekomst verder te versterken. We verlenen business-support en zijn verantwoordelijk voor kwaliteitscontroles en continue verbetering van onze producten. Hierbij kijken we niet alleen naar esthetiek, maar zeker ook naar duurzaamheid. Als Trespa doen we er veel aan om onze ecologische voetafdruk te verkleinen. Denk bijvoorbeeld aan de Bloom-technologie waarmee we 50% fenol in onze panelen vervangen door de natuurlijke kleefstof lignine. Of denk aan panelen met extra functionaliteiten, bijvoorbeeld met geïntegreerde zonnecellen.

Nehmo is ook hét innovatieve brein dat zorgt voor synergie tussen alle materials-bedrijven van de Broadview Holding: Arpa, DOS, Formica, Homapal, Trespa én Westag. Dit betekent dat je als professional veel internationale ontwikkelkansen hebt. Zo hebben we eigen R&D-locaties in Frankrijk, Duitsland en Amerika. Daarbij is R&D met ruim twintig nationaliteiten ontzettend cultureel divers. Bij ons vind je ervaren chemical engineers en fysici, maar ook veel jonge, innovatieve academici met een andere achtergrond. En allemaal houden we van aanpakken, zijn we open naar elkaar en vinden we de onderlinge samenwerking misschien nog wel het allerbelangrijkste.

Ontwikkel jouw talent bij Trespa
Wil jij werken in een hypermodern R&D-centrum met meer dan zeven laboratoriumzalen en tal van professionele collega’s? Check dan onze R&D-vacatures. Studeer je nog of heb je net een opleiding afgerond? Dan kan het post-masterprogramma of een traineeship voor jou interessant zijn.