Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 1 van 1
Titel Afdeling Plaats Datum Sort descending
Herstel
Marketing Communication Specialist
Marketing Communication Specialist 20 sep. 2023 0.00 km
Sales en Marketing NL 20 sep. 2023

SALES EN MARKETING

Onze marketing-, sales- en customer-servicemedewerkers zijn hét gezicht van Trespa wereldwijd. Vanuit onder andere Europa, Zuid-Amerika, de Verenigde Staten en China werken we aan onze doelstelling: nog verder groeien op de internationale markt. Hoewel de meeste collega’s werken in Weert (NL), zijn we één groot internationaal team. Binnen onze Marketing en Sales afdelingen is Engels dan ook onze voertaal en we overleggen regelmatig met collega’s in een ander werelddeel.

Gevelbekleding is een zeer interessante markt naast de markt voor scientific surfices in laboratoria en ziekenhuizen. Het gaat in beide sectoren om top kwaliteit producten waarbij gevelbekleding gezichtsbepalend is voor een gebouw. Sientific surfice solutions  garandeert veligheid van werken op zeer kritische plaatsen binnen een bedrijf. Tel daarbij op dat Trespa en Toplab betrouwbaar, toonaangevend en kwalitatief sterke merken zijn, die veiligheid en duurzaamheid hoog in het vaandel hebben en je hebt een mooi product om te verkopen. In onze salesgesprekken zijn we eerlijk en we passen altijd fact-based-marketing toe. We zijn trots op ons merk, weten dit over te brengen én zijn gefocust op de toekomst van de bouwindustrie. Zo zorgen we er samen voor dat Trespa blijft groeien. Als collega bij Trespa krijg je de kans om met ons mee te groeien en je verder te ontwikkelen. Er zijn er volop (internationale) carrièremogelijkheden.

Ontdek jouw talent
Wil jij aan de slag als internationaal marketeer, accountmanager of customer-servicemedewerker? Of ben je benieuwd welke mogelijkheden er nog meer zijn bij Trespa? Check dan onze vacatures.