Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 2 van 2
Titel Afdeling Plaats Datum Sort descending
Herstel
Inside Sales
Inside Sales 18 apr. 2024 0.00 km
Sales en Marketing NL 18 apr. 2024
Digital Marketing Manager
Digital Marketing Manager 12 apr. 2024 0.00 km
Sales en Marketing NL 12 apr. 2024

SALES EN MARKETING

Onze marketing-, sales- en klantenserviceteams fungeren als de wereldwijde ambassadeurs van Trespa. Van Europa tot Zuid-Amerika, van de Verenigde Staten tot China, ons gezamenlijke doel is om onze aanwezigheid op de internationale markt uit te breiden. Hoewel veel collega's in Weert (NL) gevestigd zijn, functioneren we als één groot internationaal team, communiceren we voornamelijk in het Engels en werken we regelmatig samen met collega's over de hele wereld.

Een bijzonder intrigerende markt waarmee we ons bezighouden is gevelbekleding. Het is een visueel indrukwekkend aspect van elk gebouw en in combinatie met de reputatie van Trespa op het gebied van betrouwbaarheid, kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid is het een aantrekkelijk product. Onze benadering van sales en marketing is gebaseerd op eerlijkheid en feiten, omdat we er trots op zijn ons merk te vertegenwoordigen en de toekomst van de bouwsector vorm te geven.

We zijn toegewijd aan het waarborgen van de voortdurende groei van Trespa en voor degenen die hun carrière willen uitbouwen, zijn er zowel lokaal als internationaal volop mogelijkheden binnen onze organisatie.