Zoekresultaten voor "". Pagina 1 van 1, resultaten 1 t/m 1 van 1
Titel Afdeling Plaats Datum Sort descending
Herstel
Reliability Engineer
Reliability Engineer 27 sep. 2023 0.00 km
Engineering NL 27 sep. 2023

ENGINEERING

De brug tussen R&D en operations : dat zijn wij als engineers. Dankzij hun theoretische en praktische kennis stellen zij de juiste vragen aan de professionals van R&D-centrum Nemho. Zo zorgen we dat de innovatieve producten en technologieën die we bedenken ook succesvol en schaalbaar zijn in de praktijk van operations. Denk aan een slimme spectrofotometer waarmee we kleuren meten. Of aan de Bloom-technologie waarmee we 50% fenol in onze panelen vervangen door de natuurlijke kleefstof lignine. Wij stellen onzelf continu de vraag: hoe kunnen we onze processen nóg beter maken?

Ons team van engineers is relatief klein, maar heeft een grote impact binnen Trespa. Door constant te verbeteren werken we steeds efficiënter. Dit betekent ook dat we inzetten op automatisering en digitalisering waar het kan. In onze datagedreven omgeving werken we volgens de Lean Six Sigma-methode, waarbij we het Trespa-DNA niet uit het oog verliezen.

Problemen kennen we niet, enkel oplossingen. De innovaties van het R&D-centrum en de hectiek op de productievloer maken engineering bij Trespa dynamisch en uitdagend. Heb je een vernieuwend idee? Of wil je je bijvoorbeeld een stap zetten op het gebied van computersimulaties? Bij ons krijg je de ruimte om je te ontwikkelen. Niet alleen in Weert (NL), maar als je ambities verder reiken ook wereldwijd bij een van onze zusterbedrijven binnen Broadview Holding.

Word engineer bij Trespa
Als engineer ga jij voor slimme oplossingen. Ieder dag weer. Wat ga jij vandaag verbeteren? Is dit een vraag die jij je dagelijks stelt? Bekijk dan onze vacatures op het gebied van engineering.